İl Genel Meclisi Anaokulu

Vizyon: Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 07:50 - 18:10
Isınma:
Yabancı Dil: ---
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gebzeilgenelmeclisianao.meb.k12.tr

Adres - BEYLİKBAĞI MAH. YAŞAR DOĞU CAD. İL GENEL MECLİSİ İLKOKULU BLOK NO 73 İÇ KAPI NO A GEBZE / KOCAELİ

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Gebze Çarşıdan 412, 413, 415, 425, 430, 480 numaralı otobüsler okulun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ulaşım İlçe Merkezine 4 km, İl Merkezine ise 50 km uzaklıktadır.